undervisning
møde
konference

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

logo grenke

Vi har indgået samarbejdsaftale med Grenke Leasing

Interaktive tavler


Norlight er distributør af CleverProducts, en af de førende leverandører af interaktive tavler, og den eneste som tilbyder alle tre teknikker.

Dette gør at vi bedre kan fungere som rådgiver i spørgsmål om interaktive tavler, sammenlignet med leverandører som kun kan levere en af teknikkerne.

Vi har alle tre teknikker, og kan derfor arbejde mere uafhængigt.
Vi har gennem mange år skaffet os meget viden om hvilke miljøer der passer til hvilke tavler, og vi kan derfor, efter at have set på dine forudsætninger, give dig gode råd om hvilken teknik du bør anvende.

At investere i en interaktiv tavle kræver at man nøje sætter sig ind i i de muligheder som findes, både hvor det gælder teknik og anvendelsesområde. Ellers risikerer du at sidde med en tavle som ikke modsvarer dine krav.

Til at begynde med foreslår vi at du læser informationen igennem vi har her på hjemmesiden, hvor vi beskriver de forskellige teknikker på de respektive produktsider.
Der kan du få et første indtryk. Næste skridt er naturligvis at se tavlerne i virkeligheden.

Dette gør du ved at kontakte os og få en gratis demonstration af de forskellige løsninger. Under demonstrationen deler vi også vores erfaringer med dig, med hensyn til tavler, udstyr og hvad man bør tænke på i øvrigt.

AV-udstyr

Hvis du står og mangler idéer og gode råd til forskelligt av-udstyr, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kommer meget gerne på et uforpligtende besøg, hvor vi sammen kan prøve at finde den bedste og mest optimale løsning.

Hvad enten det drejer sig om en projektor og et lærred, eller hvis vi snakker store lokaler, hvor det også drejer sig om rumstyring m.v. Har du behov for at du kan styre de forskellige funktioner med en enkelt fjernbetjening, så er det også muligt.

Ring og la' os holde et møde, hvor forventningerne bliver afstemt.

 Hitachi AW100

Diverse

Ta' på en visuel rundtur på vores hjemmeside. Og hvis du ikke kan finde hvad du søger, så kontakt os. Vi har valgt ikke at medtage alle vore produkter på hjemmesiden.

Vi har valgt et bredt sortiment, men har mange flere ting på hylderne.

Pære

clevertab